Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Etusivu > Info ja sekalaista > Vanhentunutta > info-old

 

Info

Tällä hetkellä (29.10.2009) sivujen aktiivinen lisääminen on tauolla. - Jäljessä oleva ei siis ole kaikin osin juuri nyt voimassa!

Tälle sivustolle kerätään linkkejä taloyhtiöiden www-sivustoihin.

Monilla taloyhtiöillä on jo taloyhtiökohtaiset sivut. Vielä useammilla tulee olemaan.

Taloyhtiön sivut voivat olla osa isännöitsijä-yrityksen tietojärjestelmää. Kiinteistönväilitys-järjestelmiin sisältyy myös talosivu-systeemejä. Kiinteitöliitto tarjoaa jäsenilleen talosivualustan.

Taloyhtiössä hallituksen jäsen, isännöitsijä tai joku muu aktiivi-jäsen voi tehdä sivuston. Tapoja on paljon. Yksi perinteinen tapa on ollut FronPage -www-sivustonteko-järjestelmä. Tarjolle on ilmestynyt useita edullisia ja kohtuullisella perehtymisellä opittavia selain-käyttöisiä julkaisujärjestelmiä.

On myös ainakin yksi, perustasollaan täysin ilmainen, mainosrahoitteinen selaimella operoitava www-sivujen julkaisujärjestelmä - SunTuubi.com (www.suntuubi.com).

Tämän sivuston keskustelu-foorumina toimii Suntuubi-järjestelmän Talosivut-webrinki.Siellä <talosivut> -käyttäjätunnus edustaa tämän sivuston intressipiiriä.

Talosivut.fi syöttää löytämiään  taloyhtiöiden www-sivustojen linkkejä tähän 'portaaliin'. Tarpeen tullen otetaan yhteyttä ja tarkistetaan lupa.

Linkkejä toivotaan ilmestyvän lisää taloyhtiöiden itsensä syöttäminä.

Käyttöehdot

Talosivut.fi ei vastaa ulkopuolisten sivustolle syöttämistä tiedoista.

Talosivut.fi varaa oikeuden sivustolle syötettyjen tietojen vapaaseen muokkaamiseen ja poistamiseen. Tarkoitus on tietenkin kerätä ja saada tälle sivustolle hyviä ja toimivia linkkejä taloyhtiöiden omille www-sivustoille. Näitä linkkejä pyritään vaalimaan.

Taloyhtiön tietojen lisäysohjeita

Taloyhtiön tiedot lisätään osiosta 'Lisää yhtiö'. Seuraavassa on joitakin erityisohjeita:

  • Y-tunnus (käyttäjätunnus): Pane tämä käyttäjätunnus muistiin. Käytä mieluiten taloyhtiön y-tunnusta käyttäjätunnuksena. Se ei voi unohtua. Se on myös selkeä haku- ja järjestelykriteeri myöhemmin, kun tämän sivuston hakumenetelmiä (ehkä) kehitetään.
  • Salasana: Pane myös antamasi salasana muistiin. Käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla voit poistaa tunnuksen sen uudelleenkirjoitusta varten, jos teet kirjoitusvirheen tai linkki ei toimi tai haluat muusta syystä perua tietojen syötön. Myöhemmin voit suoraan avata näiden avulla korjaussivun, kun (jos) tietojen korjausmenettelyä siten kehitetään.
  • Lyhennenimi: Kirjoita tähän esimerkin mukaisesti taloyhtiön nimen ydinosa. Tätä käytetään ryhmittely- ja järjestelyperusteena.
  • Taloyhtiön koko nimi: Mahdollisimman oikea ja tarkka taloyhtiön virallinen nimi.
  • Katu ja numero: Rakennusten sijainnin mukainen lähiosoite.
  • Paikkakunta: Tähän kirjoitetaan taloyhtiön sijaintikunta / -kaupunki.
  • Www: (Pyyhi pois WWW.WWW.WWW ja kirjoita tilalle www-osoite): Jos kopioit linkin suoraan selaimen osoitekentästä, katso, ettei 'http://' tule lomakekenttään kahteen kertaan. Linkki ei silloin toimi.
  • Sähköposti: Lähinnä sivuston ilmoittajan ja Talosivut.fi:n väliseen yhteydenpitoon. Sähköpostitietoa ei ole ajateltu julkaista tämän sivuston luettelotiedoissa. Sehän löytyy haluttaessa itse taloyhtiön kotisivuilta.

Tietojen korjaaminen on tällä hetkellä tehtävä poistamalla taloyhtiön tiedot kokonaan 'Poista yhtiö' -osiosta ja kirjoittamalla uudet tiedot 'Lisää yhtiö' -osiossa. Myöhemmin (ehkä) ohjelmoidaan oma sivu (osio) tietojen muuttamiseksi yhdessä vaiheessa.

Tämän sivuston tavoitteita

Sivustolle toivotaan saatavan jollakin aikavälillä mahdollisimman paljon asianmukaisia linkkejä ja niiden myötä riittävästi kävijöitä.


Yhteystiedot
sähköposti: talot (ätt) luukku.com
Sivustolla ei ole varsinaisia ylläpito- eikä tukiresursseja. Kirjoittakaa kommentit, ehdotukset ja mahdolliset poisto- tai muutospyynnöt (jos käyttäjätunnus ja / tai salasana on jäänyt ikuiseen  unhoon) edellä esitettyyn sähköpostiosoitteeseen.
Palvelun tuottaa:
Sivu-Print Oy

 

©2020 Talosivut.fi - suntuubi.com