Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Etusivu > Info ja sekalaista > Tutkimus

 

Tutkimus (päättynyt)

 

Tarvitseeko taloyhtiönne kotisivuja? Minkälaiset niiden pitäisi olla? Vastaamalla kyselyyni voit edistää asuntoyhtiöiden viestinnän kehittämistä.

Olen Laurea-ammattikorkeakoulussa Leppävaaran toimipisteessä opinnäytetyötä tekevä tietojenkäsittelyn opiskelija. Teen tutkimusta taloyhtiökohtaisten verkkosivujen tarpeellisuudesta.

Toteutan tämän kyselytutkimuksen sekä paperilomakeella että tällä nettilomakkeella. Paperilomakkeet jaan muutamiin valitsemiini taloyhtiöihin. Tähän nettikyselyyn toivon vastauksia mahdollisimman monista kerrostalo- ja rivitaloasunnoista, olipa yhtiöllänne jo talosivut tai ei.

Juha Keskitalo

PS (4.3.2010):
publications.theseus.fi/handle/10024/7900

 
TIEDOTTEITA

(18.1.2010) Oheinen kysely on nyt varsinaisesti päättynyt. Lomakkeen voi edelleen täyttää, mutta tiedot eivät enää tule mukaan opinnäytetyön aineistoon.

(14.12.2009)
Paperilomakkeiden keruu on nyt loppunut aikataulun mukaisesti. Netti-lomakkeella annetut vastaukset ehtivät vielä jonkin aikaa mukaan aineistoon.

(1.12.2009)
Oheinen kysely-lomake julkaistiin tällä sivulla 26.11.2009. Vastaavia paperi-lomakkeita jaellaan näinä päivinä valittuihin taloyhtiöihin, lähinnä Espoossa.


 

 

©2020 Talosivut.fi - suntuubi.com